Contacteer Ons

Tel:  0496 62 81 46
[email protected]

Contacteer ons

ONZE TROEVEN

  • + 10 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • 6/7 bereikbaar
  • Snel en efficiĆ«nt


Locatie

Karweiwerken Tom Meeus

Molenstraat 82
B - 3202 Rillaar

Bekijk routemap

BOUW- & RENOVATIEWERKEN

Uw partner voor bouw- en renovatiewerken zonder zorgen 

Kies je voor een grondige aanpak bij het bouwen of verbouwen van je huis, appartement of werkruimte? Wens je een totaalrenovatie van a tot z? Dan wil je uiteraard dat alles volgens plan verloopt, want vertraging betekent extra stress en zorgen. Tom Meeus maakt eerst een gedetailleerde planning en bereidt uw project grondig voor. Badkamer, keuken, garage, kantoorruimte, … Elke ruimte krijgt de aandacht en aanpassing die ze verdient. Onze constante kwaliteitscontrole en ons oog voor detail en precisie zorgen ervoor dat uw project wordt uitgevoerd exact zoals u het wilt. Ook voor afbraak- en grondwerken, ruwbouwwerken, het metsen van uw muren en het plaatsen van uw isolatie kunt u bij ons terecht.

Kies voor al uw bouw- en renovatiewerken in Rillaar en omgeving voor een ware expert. Vakman Tom Meeus volgt uw project van A tot Z op en slaagt er moeiteloos in om klantvriendelijkheid hand in hand te laten gaan met superieure kwaliteit.

Karweiwerken

Een verstopte riolering, een lekkende kraan, een verwilderde tuin, … Klusjes in en rond uw huis zijn er altijd. Beschikt u zelf niet over de nodige tijd of ervaring voor het aanpakken van dergelijke klusjes? Fouten zijn snel gemaakt en kunnen de herstellingskosten achteraf doen oplopen. Vermijd onvoorziene obstakels tijdens het oplossen van uw klusjes en doe beroep op alleskunner Tom Meeus voor uw karweiwerken in Rillaar en omgeving. Bovendien kunt u zeker zijn van het feit dat de vooropgestelde deadlines altijd gerespecteerd worden en dat de communicatie eerlijk en transparant verloopt.

Contacteer ons

Wenst u een woning die tot in de puntjes in orde is of perfect afgewerkt wordt? Liggen uw uit te voeren klusjes al (te) lang te wachten? Contacteer de specialist uit Rillaar wat betreft bouw- en renovatiewerken en vraag uw gratis offerte aan!